Gezocht

Als tussenorganisatie zijn we op zoek naar goederen met lichte beschadigingen,overtollige voorraden en goederen die op andere wijzen gratis vrijkomen voorhulpverlening.
Voorbeelden van goederen zijn verbandmiddelen, kleding,schoenen, speelgoed, demonteerbare en vaste hospitaalbedden, matrassen, bedden, rolwagens en ander medisch materiaal, dekens, zelfbouwpakketten meubels, handdoeken, hygiĆ«nische producten (detergenten, zeep,shampoo, tandpasta e.d.) en voedsel.             

Wij accepteren partijenvoedingsmiddelen op voorwaarde dat deze een houdbaarheidsdatum van ten minste vijf maanden hebben. Medicijnen worden enkel aanvaard in grote hoeveelheden, meteen houdbaarheidsdatum van minimaal een jaar en mits inzetbaar in de hulpverleningsprojecten.

Daar wij contacten hebben met andere Belgische, en zelfs Nederlandse organisaties,kunnen wij grote hoeveelheden aan goederen( bv 50 stuks demonteerbare bedden)doorgeven, waarna afspraak zij die goederen komen bekijken en afhalen.
Letwel op, wij aanvaarden alleen goederen in goede staat, werking. Kleinere hoeveelheden aan materialen (kleding, schoenen enz...) wordt gevraagd om deze zaken, om kosten voor ons uit te sparen, af te leveren op ons contactadres.
Daar wij regelmatig standhouder zijn op rommelmarkten, om zo nog wat euro's in kas te brengen is bij ons steeds welkom: allerhande spullen voor verkoop: posturen,schilderijen,koperwerk,strips, postfrisse en gestempelde postzegels,aanzicht--postkaarten, trappist glazen, kortom alles wat op uw zolder staat te verkommeren kan voor onze organisatie geld opbrengen.

Ook zijn wij op zoek naar een opslagruimte vanaf 100m2 om onze goederen te stapelen. Liefst mogelijk gratis ofwel mits een eventuele kleine maandelijkse bijdrage.

Indien vragen daaromtrent gelieve ons te contacteren (zie contact pagina)
GEZOCHT: een opslagruimte vanaf 100m2 om onze goederen te stapelen. Liefst mogelijk gratis ofwel mits een eventuele kleine maandelijkse bijdrage.